Het gebruiken van rijdekking om uw tuin tegen vorst, ongedierte en meer te beschermen

August 27, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het gebruiken van rijdekking om uw tuin tegen vorst, ongedierte en meer te beschermen

Wat is Rijdekking?


De rijdekking, ook genoemd drijvende rijdekking of rijdekking spinnen-in entrepot, is een lichtgewicht en gaas-als witte die stof van polypropyleen wordt gemaakt. De waaiers van de rijdekking in dikten. Een lichtere gewichtsstof, zou als 15gram aan 34gram kunnen worden geëtiketteerd. De rijdekking kan aan grootte worden gesneden gebruikend scherpe schaar, die nuttig is omdat het typisch in grote broodjes van variërende breedten en lengten komt.

 

Rayson maakt twee vormen van rijdekking. Men is in stuk, andere is in broodje. De populaire grootte in stuk is 1.6m x 10m. Het is gevouwen en ingepakt in polybag. De grootte voor broodje is ook 1.6m x 10m. Maar het is met gevouwen breedte aan 80cm die het voor verpakking gemakkelijker maakt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het gebruiken van rijdekking om uw tuin tegen vorst, ongedierte en meer te beschermen  0

laatste bedrijfsnieuws over Het gebruiken van rijdekking om uw tuin tegen vorst, ongedierte en meer te beschermen  1

 

Waarom de Dekking van de Gebruiksrij?
1. Bescherm Warme Seizoengewassen tegen Vorst
De tuinstof varieert in gewicht en dichtheid. Die installaties tegen vorst worden beschermd te houden, zult u een zwaarder gewichtsmateriaal nodig hebben dat specifiek wordt gecreeerd om hitte op te sluiten.

 

2. Bescherm Koele Seizoengewassen tegen Hitte, of warm hen in de Winter op
De rijdekking staat u toe ook om de oogst van koele weergewassen zoals boerenkool uit te breiden door hulp van de hete zon te verstrekken.

 

3. Houd Ongedierte weg
Een lichtgewicht drijvende rijdekking kan alles veranderen als de insecten, de konijnen, of de herten vaak op uw installaties feesten. Zoek degenen die met deze bedoeling op de markt worden gebracht.

 

4. Verminder Transplantatieschok
Binnen gekweekte de zaailingen kunnen niet vaak de spanning van openluchtweer direct behandelen.
Zo, worden de zaailingen typisch weg verhard, welke middelen zij langzaam aan in openlucht alvorens wordt overgeplant in de tuin worden geïntroduceerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het gebruiken van rijdekking om uw tuin tegen vorst, ongedierte en meer te beschermen  2

 

Hoe te om de installatiedekking te gebruiken?


U kunt de installatiedekking voor vorst over uw los direct behandelen de installaties en beveiligt dan de deken van de installatievorst met grond, stenen of nietjes. U kunt groeien de drijvende rijdekking met een hoepel steunen, genoeg ruimte voor installaties ook maken aan adem en. U kon de installatiedekking in verschillende grootte voor andere doelen ook snijden.