Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: Rayson
Aantal werknemers: 201~300
Jaarlijkse omzet: 20,000,000-21,000,000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Productcertificatie: SGS Certificaten
Inleiding

Is Niet-geweven Co. van Foshanrayson, Ltd een gemeenschappelijke die onderneming de Chinees-V.S., in 2007 wordt gevestigd, in de stad van de High-tech Streek van Foshan Shishan, minder dan 30 minuten van de Internationale Luchthaven van Guangzhou Baiyun, naast Volkswagen, Honda, CMO en andere ondernemingen, met complex wordt gevestigd behandelend een gebied van ruwweg 80.000 vierkante meters en tewerkstellend meer dan 400 mensen. Het bedrijf specialiseert zich in de productie van spunbond niet-geweven stoffen en niet-geweven stoffenproducten, met meer dan 90 percenten van zijn die producten in meer dan 30 landen worden verkocht.

China Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Is Niet-geweven Co. van Foshanrayson, Ltd een gekruide fabrikant in de niet-geweven stoffenindustrie met jaren van ervaring. Het is geëngageerd aan niet-geweven stoffenonderzoek, ontwikkeling, en productie en heeft negen geavanceerde niet-geweven stoffenproductielijnen, geschikt om SMS, SS, de niet-geweven stoffen van S, met de producerende gewichtswaaier van 10gsm aan 150gsm binnen 4.2m breedte, met een jaarlijks productiebedrag te produceren wegend meer dan 20.000 ton. Het bedrijf kan niet-geweven stoffen van vele verschillende kleuren en grootte produceren, geschikt voor veel verschillend gebruik.

 

Bovendien is Niet-geweven Co. van Foshan Rayson, Ltd een snel antwoordapparaat aan de marktvraag. Opmerkend de vraag in de Europese markt, ontwikkelde het bedrijf een niet-geweven stoffentafelkleed dat snel binnen die markt populair werd. Geholpen door het gebruik van zijn automatisch knipsel en het vouwen van machines, kan het bedrijf niet-geweven stoffen produceren die het beste kostuum het rangschikken van een klant vergt. Onlangs, verklaarde de nieuwe versie van het bedrijf van internationaal SGS de niet-geweven die stoffen wijd in de landbouwmarkt worden gebruikt werden. Door de productie van ecologisch veilige stoffen in een verscheidenheid van kleuren en grootte, Niet-geweven Co. van Foshan Rayson, heeft Ltd het vertrouwen van zijn klanten bereikt.

China Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Geconfronteerd met de woeste marktconcurrentie, is Niet-geweven Co. van Foshan Rayson, Ltd erin geslaagd te bloeien zijn verplichting van het handhaven van kwaliteitscontrole en de industriegeloofwaardigheid. Het bedrijf is toegewijd aan „betrouwbaar, innovatief, enthousiast, gedeeld“, geëngageerd om efficiënte en efficiënte klantenservice te verstrekken.

 

China Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

Rayson werd gevestigd in 2007 toen het slechts één productielijn van pp Spunbonded met maandelijkse capaciteit van 1800tons, na jarenontwikkeling verwerkte, nu heeft het 9 productielijnen met max.width van 4.2m, en kan een brede waaier kleur volgens de eis van de klant veroorzaken. Bovendien, niet geweven pp geëindigd - de producten zoals niet geweven tafelkleed, de vacht van de vorstbescherming, de stof van de onkruidcontrole en beschikbare bedbladen zijn één van onze hoofdproducten,

 

Wij carying uit het concept wetenschappelijke productie leiden en de lage koolstof, dat door klanten met hoogte - kwaliteit worden moet vertrouwd en worden tevredengesteld - stabiele kwaliteit en enthousiasme-hoge efficiency na de dienst, Rayson volgt en ontwikkelt de integriteit, gevecht, innovatie, die aangezien ons spiri tenterprise delen. Met snelle verkoop en klein winstenmarktbeleid, zullen wij houden moviing en zullen ons verbeteren.

http://player.youku.com/player.php/sid/XMzI5MzU2NzY0/v.swf

Dienst

Rayson heeft zijn eigen invoer-uitvoer juiste 90% van onze producten worden uitgevoerd naar overzee markten, hebben wij meer dan 14 jaar s ervaringen in dit gebied, die geavanceerd productieproces en strikt kwaliteitsbeheersysteem bezitten. Onze producten hebben SGS certificaat en één of ander verwant qulitycertificaat overgegaan.

 

levertijd:

 

 

Wij bevestigen op-levering voor elke klant. De productietijd is 25 dagen na storting.

 

 

Het verschepen tem:

 

 

FOB, CIF, worden CNF OF EXW goedgekeurd door onze partij. De verschepende haven kan Shenzhen, Guangzhou of Foshan zijn.

 

 

 

De naverkoopdienst

 

Ons verkoopnetwerk met inbegrip van verkoop en de naverkoopdienst. Wij kunnen de snelle naverkoopdienst voor onze producten waarborgen die aan overal in de wereld worden verkocht. Bovendien, Rayson

 

Voordeel van Rayson Company

 

1. Geografische superioriteit

Wordt het Rayson niet geweven bedrijf gevestigd in de High-tech Streek van Foshan, naast bekende ondernemingen zoals FAW-Volkswagen, Chimei Innolux, en Honda Motor. Rasyon kan de industrieinformatie op tijd begrijpen om de introductie van opmerkelijke talenten en geavanceerde technologie te vergemakkelijken.

 

2. Schaalvoordeel

Rayson is sterk, met 2 fabrieken onder de groep, die een gebied van 80.000 vierkante meters, en 700 werknemers behandelen. De jaarlijkse outputwaarde van de groep is 400 miljoen yuan, ongeveer 70 miljoen Amerikaanse dollars (60 miljoen euro).

 

3. Geavanceerd materiaal

Rayson heeft een aantal volledig automatische intelligente productielijnen en onafhankelijk onderzocht geïntroduceerd en een verscheidenheid van materiaal volgens productiebehoeften ontwikkeld.

 

4. Productdiversificatie

Rayson bezit een verscheidenheid van producten met inbegrip van niet-geweven stoffen en producten, staaldraden, de lentes, en matrassen. Het bedrijf optimaliseert en integreert zijn eigen middelen en heeft voordelen in kwaliteit, levertijd, en prijs.

 

5. Perfect kwaliteitsbeheersysteem

Rayson is een gemeenschappelijke onderneming de Chinees-V.S. en Iso9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008. De groep heeft 12 jaar van ervaring in de productie van niet geweven stoffen en matrassen, 30 jaar van ervaring in de lente productie, een correct kwaliteitsbeheersysteem en een rijke productieervaring om stabiele en goede productkwaliteit te verzekeren.

Innovatief R&D-team: Het product heeft meer dan 30 octrooien en derdecertificatie. Het bedrijf heeft met vele wetenschappelijke onderzoekseenheden en universiteiten samengewerkt.

 

6. Brede verkoopkanalen

Naast verwante tentoonstellingen in binnen- en buitenland, heeft elk type van product een onafhankelijk kanaal van de netwerkverkoop, en de producten worden verkocht aan meer dan 30 landen en gebieden rond de wereld.

 

Voordeel van Geweven Stof van Rayson pp de niet

 

  • Er zijn 3 tentoonstellingscentra voor niet-geweven stoffen en producten, en meer dan 30 productstijlen zijn op vertoning.
  • Er zijn 9 niet-geweven de stoffenproductielijnen van pp, is de maximumbreedte 4,2 meters, en de workshopcapaciteit is 170x40hq/month, ongeveer 2000 ton.
  • Het product gebruikt de uitstekende kwaliteit ingevoerde grondstoffen van pp om productkwaliteit en stabiele prestaties te verzekeren.
  • Het product kan het certificaat overgaan oeko-TEX, en kan met hydrofiele, anti-uv, antibacteriële, antistatische en andere speciale behandelingen volgens klantenvereisten worden behandeld.
  • De grondstoffeninventaris op lange termijn en voldoende in het pakhuis garandeert de stabiliteit van productprijzen en voorziet klanten van vertrouwen in internationale handelssamenwerking van ons bedrijf.
  • Heeft het Rayson niet geweven bedrijf momenteel diepgaande en stabiele behulpzame relaties met bekende bedrijven zoals Hickory, HANES-de Industrieën en Sunkel in Polen gevestigd.

 

Ons Team

 

 

China Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

                                                         △Het team van de Raysonverkoop

 

China Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

                                                    △Het team van de Raysonverkoop van niet geweven stof

 

China Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

                                                                △Team buiding activiteit

 

China Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

△Team buiding activiteit