Rayson Sales Summary Awarding Conference werd met succes gehouden

February 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Rayson Sales Summary Awarding Conference werd met succes gehouden

Volgens het algoritme van het Chinese Nieuwjaar, eindigen 2020. In het afgelopen jaar, hebben wij dreigende covid-19 ervaren. Wij hebben ook productie 24 uur op 24 uur geschikt om de moeilijkheden met de mensen van het gehele land te overwinnen, en wij hebben een uitdaging en een uiterst bezig jaar gehad. Nu, heeft al zweet beerfruit, en al hard werk is beloond.
In 2020, heeft totale de verkoopvolum van Rayson Non Woven Company de snelle die groei bereikt, een verhoging van ongeveer 50% met vorig jaar wordt vergeleken, en de totale verkoop bereikte 106 miljoen Amerikaanse dollars. Hoewel enkele factoren door omstandigheden zijn gecreeerd, is het de stof en de matrasverkoopteam van het bedrijf niet-geweven ook onder enorme druk dit jaar geweest en enorme inspanningen geleverd. Dit is hun eer!
Op 3 Februari, 2021, om warme gelukwensen aan het verkoopteam uit te drukken, hield Rayson het jaarlijkse summiere toekenning samenkomen. De niet-geweven van de verkoopafdeling en matras verkoop van Rayson woonde deze vergadering bij. Afdeling, afdelingsleiders, en algemene manager van het bedrijf.

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson Sales Summary Awarding Conference werd met succes gehouden  0

 

Er zijn vier agenda's voor deze conferentie. Eerst, zal de toekenning aan de winnaars van elke toekenning worden voorgesteld. In enkel tien minuten, bijna werd USD31,250 in bonussen verstrekt aan eminente verkoopelites en teams. Misschien zien de buitenstaanders slechts hoe zich de bonussen die dik zij op stadium hebben bevonden, maar niet kunnen zien wat zij in een lang jaar hebben ondernomen, maar die glanzende gegevens zullen hun krachtigste verklaring zijn. Niemand kan terloops slagen. Wij geloven dat wat hen kan maken zich op het podium bevinden het verstand moet zijn dat anderen en de onverwoestbare volharding overtreft. Druk onze oprechte gelukwensen aan hen uit met verering!

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson Sales Summary Awarding Conference werd met succes gehouden  1

 

Niet zo lang geleden, formuleerde het bedrijf zijn ontwikkelingsthema voor 2021: dwarsgrenzen en winst nieuwe tendensen. Zich concentreert op dit thema, Directeur van Rayson Mattress Division - M. Deng, en de vertegenwoordigers van de nieuwkomers gaven prachtige toespraken volgens hun respectief werkingsgebied van het werk. De scherpe acht karakters zijn uitgebreid en geïnterpreteerd door verschillende visies, en hun betekenissen zijn constant verrijkt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson Sales Summary Awarding Conference werd met succes gehouden  2

 

Gebaseerd op de recente daadwerkelijke situatie van het bedrijf, lazen lidstaten Verkeerd van de afdeling van de matrasverkoop het „Verbeterde Programma van de Verkoopaansporing tijdens het Chinese Nieuwjaar“ voor iedereen voor, en leidden thematische opleiding van „het Systeem van de Goederenversie“ voor elke winkelbediende. Ik geloof dat vele partners die stil tijdens de vakantie van plan zijn te overvallen meer gemotiveerd zullen zijn. Het vechten!

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson Sales Summary Awarding Conference werd met succes gehouden  3

 

Dan, kamde de algemene manager M. Deng en vatte de ontwikkeling van het bedrijf in 2020 samen, en analyseerde de de industriesituatie in 2021 en het volgende strategische plan van het bedrijf. Gelukkig, aan het begin van 2020, paste M. Deng de de ontwikkelingslay-out aan van het bedrijf tijdig, zodat diende hij definitief zulk een bevredigende antwoord in. Ik geloof dat volgend jaar, het Credit Suisse & Xiehong-team, onder de leiding van het hoogste niveau, hun inspanningen zal verenigen en pragmatisch zullen zijn, en zij absoluut zal kunnen hun glorie op cusp van de Internet-era vernieuwen!