Het Rayson hervatte werk regelmatig op 31 Januari, 2023

February 4, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Het Rayson hervatte werk regelmatig op 31 Januari, 2023

Het nieuwe jaar, nieuw weer, nieuw jaar, nieuwe reis, met het eind van de vakantie van het de Lentefestival en de opeenvolgende aankomst van personeel in diverse posities, Niet-geweven Co. van Foshan Ruixin, Ltd begon het werk en productie in het nieuwe jaar te hervatten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Rayson hervatte werk regelmatig op 31 Januari, 2023  0

 


Op 31 Januari, organiseerde de productiemanager een het werk en productiehervattenvergadering in de productieworkshop. De vergadering vereiste alle werknemers om hun stemming zo spoedig mogelijk te schoonmaken en te wijden aan het werk van de frontlinieproductie. Na de vakantie, grepen de frontlinietechnici ook de tijd om het productiemateriaal te inspecteren om te verzekeren dat zij kunnen regelmatig opstarten en volledige klantenorden met kwaliteit en hoeveelheid.

laatste bedrijfsnieuws over Het Rayson hervatte werk regelmatig op 31 Januari, 2023  1

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Rayson hervatte werk regelmatig op 31 Januari, 2023  2


Dit jaar is het eerste jaar aangezien de epidemie werd opgeheven, en het zal een jaarhoogtepunt van kansen en uitdagingen zijn. Rayson heeft reeds voorbereidingen vooraf gemaakt. Het netwerk en de tentoonstelling zullen samen op twee benen gaan. Wij zullen onze producten aan klanten door veelvoudige kanalen tonen, zodat de nieuwe en oude klanten Rayson kunnen online en offline zien. Hoop om samenwerking met meer klanten te beginnen dit jaar.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Rayson hervatte werk regelmatig op 31 Januari, 2023  3