Rayson bevordert Gedrukt Tafelkleed

December 19, 2015

Laatste bedrijfsnieuws over Rayson bevordert Gedrukt Tafelkleed

Gebaseerd op normaal niet geweven tafelkleed, Foshan Rayson Non Woven Co. , Bevordert Ltd nieuw patroon gedrukt tafelkleed. Dit soort tafelkleed is van mooie kleuren, uitstekende lijnen en volledige patronen. Het is stabiel, air-permeable, corrosiebewijs, lawaaibewijs, motecht en innoxious. Wat meer, de producten is van Rayson zijn gemak van toepassing omdat zij de ROHS-Test hebben overgegaan.

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson bevordert Gedrukt Tafelkleed  0


Het gedrukte tafelkleed van pp wordt spunbond wijd gebruikt in supermarkten, restaurants en hotels omdat het goedkoop, rekupereerbaar, innoxious is, wearproof en wezenlijk. Deze voordelen maken tot het de beste keus aan opbrengstafelkleed.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson bevordert Gedrukt Tafelkleed  1

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson bevordert Gedrukt Tafelkleed  2

 

Rayson heeft geïntroduceerd geavanceerd materiaal om vijf productielijnen te maken die voor tafelkleed, tafelkleed van diverse grootte en kleuren maken. Het tafelkleed kan vrij worden gesneden en dit verstrekt meer keuzen voor klanten. De productielijnen zijn hoogst gemechaniseerd om het meer tidier vouwen en elegantere verpakking te maken. Het ladingsgewicht is van zes die ton tot dozens ton gestegen met de normale tafelkleedmachines wordt vergeleken, die de hoge kosten van vervoer en pakhuis drukken.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson bevordert Gedrukt Tafelkleed  3