Wordt het Rayson niet geweven tafelkleed wijd gebruikt in restaurant!

October 9, 2015

Met de verbetering van levensstandaarden, vereist de markt sneller tempo en hogere qulity van het leven. Zo stijgt de behoefte aan het levensverbruiksgoederen. Volgens markttendensen, ontwikkelt het niet-geweven bedrijf van Rayson een geschikter, milieuvriendelijk, kleurrijk en nuttig niet geweven tafelkleed. Het wordt verkocht aan verschillende landen en is vrij polular wereldwijd onder onze klanten!

 laatste bedrijfsnieuws over Wordt het Rayson niet geweven tafelkleed wijd gebruikt in restaurant!  0                                                           △Square niet geweven tafelkleed

Gebaseerd op vierkant niet geweven tafelkleed en klein broodjes niet wovne tafelkleed, geweven bedrijf van Rayson zich ontwikkelt het niet onlangs om niet geweven tafelkleed. De maximumdiameter is 320cm. Het gewicht en de kleur van de stof kunnen worden aangepast. 

laatste bedrijfsnieuws over Wordt het Rayson niet geweven tafelkleed wijd gebruikt in restaurant!  1

                                                       △Round niet geweven tafelkleed

Het kleuren ronde niet geweven tafelkleed kan aan de behoeften van verschillende consumentenorganisaties met concurrerende prijs, milieuvriendelijk materieel en gemakkelijk gebruik voldoen. Wanneer u een maaltijd hebt, kunt u een stuk van beschikbaar niet geweven tafelkleed zetten. _het gemakkelijk te om schoonmakenen en recycleren na het beëindigen van het eten. Het ronde niet geweven die tafelkleed wordt ontworpen specifiek voor de rondetafel, met een aardige post wordt behandeld. Kan het Rayson niet geweven bedrijf de verpakkingsmethode volgens het verzoek van klanten goedkeuren. Het kan individul pak zijn en dan in karton zetten. Het is vrij convient voor het verkopen in supermarkt die humuan kosten van secundaire verpakking en materiële consumptie drukt.

laatste bedrijfsnieuws over Wordt het Rayson niet geweven tafelkleed wijd gebruikt in restaurant!  2                                 ingepakt △Individual △Carton ingepakt