Met succes heeft de Rayson niet geweven stof de test van pasikea

January 21, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Met succes heeft de Rayson niet geweven stof de test van pasikea

In December 2020, sommige van onze klanten in Europa en Foshan Rayson Non Woven Co. , Ltd, diende op de bereidheid van loyale samenwerking wordt gebaseerd, een aanvraag voor derde het testen van geweven stof die van Rayson in pp spunbond de niet. Na strikte inspectie, werd een gekwalificeerd rapport uitgegeven voor onze geweven stof van pp spunbond niet op 30 December, 2020.

 

laatste bedrijfsnieuws over Met succes heeft de Rayson niet geweven stof de test van pasikea  0 laatste bedrijfsnieuws over Met succes heeft de Rayson niet geweven stof de test van pasikea  1

            TESTrapport VAN GEWEVEN STOF VAN 40GR DE NIET   TESTrapport VAN GEWEVEN STOF VAN 60GR DE NIET

 

Deze test volgt het eindgebruiktype van ios-prg-0023: Aa-101379-8+Amendment: Aa-2232289-1/ios-prg-0090: Aa-1989624-4, ios-mat-0189, en een totaal van 19 testpunten, waarvan met inbegrip van organotin samenstellingen, PH waarde, kleurensnelheid, dimensionale verandering na was adn het drogen, treksterkte adn brandbaarheid van textiel en andere gegevens van meer belang voor meubilair en huis textielproducten, geweven stoffen van Rayson de niet met succes alle punten overging.

laatste bedrijfsnieuws over Met succes heeft de Rayson niet geweven stof de test van pasikea  2

 

Foshan Rayson Non Woven Co. , Heeft Ltd altijd zich strikt met de hoogste normen in de industrie, van grondstoffen aan diverse productieprocessen aan verzending van het afgewerkte product vereist. Het heeft ook de fabrieksinspectie overgegaan die door internationaal merk is voortgekomen. Momenteel, geweven stoffen van Rayson hebben de niet stabiele behulpzame relaties met vele beroemde merken, gevestigd en wijd op het gebied van medisch en hygiëne, meubilair en huistextiel, en landbouw gebruikt, die de producten van uitstekende kwaliteit en de professionele diensten verleent voor alle gangen van het leven.

 

laatste bedrijfsnieuws over Met succes heeft de Rayson niet geweven stof de test van pasikea  3

De niet-geweven stoffen schijnen om een eenvoudige structuur te hebben, maar het is geen een eenvoudige zaak om uitstekende toegankelijkheid in termen van dikteuniformiteit, verticale en horizontale treksterkte, zachtheid, en schuringsweerstand te hebben. Rayson heeft procesingenieurs en technische ingenieurs ervaren die altijd aandacht aan de productiestatus besteden om ervoor te zorgen dat elke meter van niet-geweven die stof aan klanten wordt geleverd een product van uitstekende kwaliteit is.

 

Als u ook niet-geweven stoffen, en dezelfde achtervolging van kwaliteit nodig hebt, zal het onthaal om met ons, de niet-geweven stoffen van Rayson samen te werken pp u absoluut tevredenstellen!