De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop

December 30, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop

Hield het Rayson niet geweven bedrijf een verkoopconferentie met het thema van „Internet + Era, Geen Internet Geen Zaken, Hartstocht, nemen het Initiatief“ op 25 Dec., 2020 aansteken.

 

Lopend in de vergaderzaal, is de gloednieuwe beeldmuur bijzonder opvallend. De brieven „e“ draaien in een reusachtige golf, en een verkoopelite surfen krachtig. „E“ vertegenwoordigt Internet, vertegenwoordigt geavanceerd technisch, vertegenwoordigt de vooruitgang van The Times en de ontwikkeling van de maatschappij. De belangrijkste ontwikkelingsrichting van Rayson Non geweven Bedrijf in de toekomst is onduidelijk.

 

laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop  0

 

Internet heeft heel wat gemak aan ons leven en werk gebracht. Zelfs als traditioneel verwerkende bedrijf, weet Rayson dat de collectieve ontwikkeling omhoog met het tempo van The Times moet houden, en altijd bepleit: „Omhels Internet, omhelzen de toekomst“. Deze verkoopconferentie werd dicht georganiseerd rond het Internet-thema.

 

Heeft het Rayson niet geweven bedrijf een professioneel buitenlandse handels commercieel eliteteam, bezitten allemaal unieke vaardigheden, of hebben een goed inzicht in producten, of hebben een scherp inzicht in de markt, of verlenen de uiterst nauwgezette dienst aan klanten… Dan hoe kunnen de klanten over de wereld van onze professionele diensten fastly genieten kunnen? Het bedrijf vormt exclusieve „vechters“ voor de elites om zakenlieden te helpen de wind en de golven berijden, zodat iedereen hun talenten kan tonen op om het even welk ogenblik, overal.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop  1laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop  2laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop  3

laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop  4

 

De tweede agenda van de vergadering was dat Rekening, de afdelingschef, op voorwaarde dat van de de postster van Alibaba internationale het niveauonderhoud en klanten opleiding als achtergrond voor iedereen. De rekening heeft een diep inzicht in online marketing. Als bedrijfvertegenwoordiger, nam hij aan de interne vergaderingen van Alibaba deel. Hij verklaarde de diepgaande dingen in eenvoudige taal op de vergadering en analyseerde grondig voor iedereen. In 2021, is het bedrijf van plan om 5 miljoen yuans in werkende fondsen te investeren in online marketing. In deze context, moeten wij houden lerend en proberend om aan de continu veranderende regels aan te passen en uitstekende resultaten in diverse evaluatiedimensies te bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop  5

 

2020 eindigen. In het afgelopen jaar, hebben wij de moeilijke tijden samen doorstaan, en wij hebben ook vruchtbare resultaten bereikt. om iedereen van The Times op de hoogte te houden, heeft het bedrijf ook hard gewerkt. In 2021, formuleerde het bedrijf een nieuw plan van de verkoopaansporing volgens het plan, maar de toekenning van dit jaar is vrij verschillend. Voor de negen belangrijkste toekenning, behalve de Grote Verkooptoekenning, dragen de namen van elk van de andere punten de woorden „Internet“ of „Netwerk“. De afdelingschef Wendy voor iedereen wordt verklaard dat.

 

laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop  6

 

Tot slot maakte de algemene manager van geweven bedrijf van Rayson het niet een scherpe summiere toespraak voor iedereen. Als een bedrijf als een schip is, dan is de algemene manager de kapitein. om het schip stabieler te maken gaan en verder, hield M. Deng inzicht in de markt en begreep stevig de richting van ondernemingsontwikkeling. Wij hebben reden om te geloven dat onder de begeleiding van een wijze kapitein, zolang wij samenwerken, wij de overkant van overwinning kunnen absoluut bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over De aansporingsvergadering van de Rayson niet geweven bedrijf gehouden verkoop  7