Rayson heeft oeko-Tex®Standard 100 productklasse Ⅰ en productklasse Ⅱ overgegaan

January 2, 2016

Laatste bedrijfsnieuws over Rayson heeft oeko-Tex®Standard 100 productklasse Ⅰ en productklasse Ⅱ overgegaan

In December 2015, Co. van Foshan Rayson, heeft Ltd oeko-Tex®Standard 100 productklasse Ⅰ goedgekeurd en de productklasse Ⅱ, die op onze producten wijst is veilig, onschadelijk en milieuvriendelijk, kan het direct gebruik in kinderverzorgingproducten zijn.

 

          laatste bedrijfsnieuws over Rayson heeft oeko-Tex®Standard 100 productklasse Ⅰ en productklasse Ⅱ overgegaan  0

                                                    △Oeko-Tex®Standard 100 productklasse Ⅰ

 

Oeko-Tex®Standard 100 werd norm ontwikkeld door Hohenstein Onderzoekinstituut in Duits en Oostenrijks Textiel Onderzoekinstituut. Het embleem oeko-Tex® is meest globale eco-verklaarde oeko-Tex®Standard 100 Granville-recht van tekens voor elk stadium van verwerkingstextiel. In de vereiste testnormen, hebben wat veel overschreden de wettelijke verplichtingen, daarom, voor consumenten, verzekert deze norm de veiligheid van de aankooptextiel met maximumomvangmogelijkheid. 

 

laatste bedrijfsnieuws over Rayson heeft oeko-Tex®Standard 100 productklasse Ⅰ en productklasse Ⅱ overgegaan  1

                                                △Oeko-Tex®Standard 100 productklasse Ⅱ

 


Door de nonwovens keten van de de industrieproductie, is oeko-Tex®Standard 100 certificaat ondernemingen om wereldmarkten in een globaal geldige sleutel in te gaan. Deze certificatie heeft stevige fundamenten voor het uitbreiden van onze markt van tafelkleden en sanitaire materialen in binnenlands en overzee gelegd.