Geweven Co. van Foshanrayson niet, Ltd

Belangrijk Merk van Niet-geweven Tafelkleed en Landbouw Niet-geweven

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Het Raysonbedrijf verkreeg met succes certificaat oeko-TEX®

Certificaat
Van goede kwaliteit PP niet geweven stof voor verkoop
Van goede kwaliteit PP niet geweven stof voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik wil zeggen dat wij met uw producten en uw uitstekende dienst zeer tevreden zijn. Wij willen ook een nieuwe orde maken.

—— Ryan Retherford

Sinds 2007, waren wij in samenwerking voor meer dan 6years geweest en gewaardeerd voor het steunen van Rayson en de perfecte naverkoopdienst. Hartelijk dank

—— M. Jan van Europa

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Het Raysonbedrijf verkreeg met succes certificaat oeko-TEX®

Het Raysonbedrijf verkreeg met succes certificaat oeko-TEX®

Onlangs, Geweven Co. van Foshan Rayson niet, Ltd met succes verkregen certificaat oeko-TEX®. Dit betekent dat de niet-geweven producten van Rayson-bedrijf de internationale normen hebben bereikt en door de internationale autoriteiten erkend.

 

De resultaten van de inspectie volgens STANDARD 100 door oeko-TEX®, Bijlage 6, productklasse wordt gemaakt heb ik aangetoond dat de niet geweven producten (geweven stof van pp de niet, spunbond niet geweven, niet geweven tafelkleed en medische niet geweven die producten) door Foshan Rayson niet Geweven Co., Ltd worden gemaakt aan de menselijk-ecologische die vereisten van STANDARD 100 door oeko-TEX® voldoen in Bijlage 6 voor babyartikelen dat weldra wordt bepaald.


De verklaarde artikelen vervullen vereisten van Bijlage XVII voor BEREIK (incl.the-gebruik van azokleurstoffen, nikkelversie, enz.) evenals het Amerikaanse vereiste betreffende totale inhoud van lood in de artikelen van kinderen (CPSIA; met uitzondering van toebehoren van glas worden gemaakt dat).

 


Oeko-TEX is het standaarddiecertificaat, ook als oeko-TEX STANDARD 100 wordt bekend, gebiedendste en invloedrijke textieleco-label vandaag in de wereld. De producten die het etiket van oeko-TEX dragen worden STANDARD 100 getest en door bekende textiel testende organisaties in 15 landen rond de wereld verklaard, verstrekken allebei aangesloten met de Internationale Vereniging van Milieuvriendelijke het etiketproducten van textile.OEKO-Tex STANDARD 100 een waarborg van eco-veiligheid van producten en ontmoeten verbruikersvraag voor het gezonde leven.

 

wegens de ingewikkeldheid van het toepassingsproces, hebben vele binnenlandse ondernemingen heel wat moeilijkheden in het toepassingsproces. Bovendien heeft het strenge testende proces het voor sommige ondernemingen moeilijk gemaakt de toepassing met succes om over te gaan. Het krijgen van het certificaat met succes toont volledig aan dat de niet-geweven producten van Rayson merknaamproducten in de Provincie van Guangdong zijn. Het is een betrouwbaar, sterktemerk!


Geweven Co. van Foshanrayson is niet, Ltd een Gemeenschappelijke onderneming de Chinees-V.S. Na tien jaar van diep het ploegen, Rayson-is het bedrijf een reeds lang gevestigde onderneming in de niet-geweven stoffenindustrie geworden. Rayson heeft zich bij onderzoek en de ontwikkeling van niet geweven en niet geweven producten voor zulk een oud geconcentreerd. Zijn niet-geweven stoffen, niet-geweven tafelkleden, landbouw niet-geweven stoffen, huishouden niet-geweven stoffen, worden medische niet-geweven stoffen wijd gebruikt op verschillende gebieden.


Het verkrijgen van het certificaat oeko-TEX is een erkenning ook van de producten van Rayson een stuwende kracht voor Rayson om het in de toekomst te handhaven. Wij, zoals altijd, zullen „Rayson-Kwaliteit, Globaal Vertrouwen“ als ons collectief doel vergen om veel veilige en milieuvriendelijke producten aan de wereld te ontwikkelen.

 

Bartijd : 2017-12-29 10:18:16 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Candy

Tel.: 86-757-85896199

Fax: 86-757-81192378

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)