Geweven Co. van Foshanrayson niet, Ltd

Belangrijk Merk van Niet-geweven Tafelkleed en Landbouw Niet-geweven

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

Foshan Rayson Non Woven Co.,Ltd

Is Niet-geweven Co. van Foshanrayson, Ltd een gemeenschappelijke die onderneming de Chinees-V.S., in 2007 wordt gevestigd, in de stad van de High-tech Streek van Foshan Shishan, minder dan 30 minuten van de Internationale Luchthaven van Guangzhou Baiyun, naast Volkswagen, Honda, CMO en andere ondernemingen, met complex wordt gevestigd behandelend een gebied van ruwweg 80.000 vierkante meters en tewerkstellend meer dan 400 mensen. Het bedrijf specialiseert zich in de productie van spunbond niet-geweven stoffen en niet-geweven stoffenproducten, met meer dan 90 percenten van zijn die producten in meer dan 30 landen worden verkocht.

Is Niet-geweven Co. van Foshanrayson, Ltd een gekruide fabrikant in de niet-geweven stoffenindustrie met jaren van ervaring. Het is geëngageerd aan niet-geweven stoffenonderzoek, ontwikkeling, en productie en heeft zeven geavanceerde niet-geweven stoffenproductielijnen, geschikt om SMS, SS, de niet-geweven stoffen van S, met de producerende gewichtswaaier van 10gsm aan 150gsm binnen 3.2m breedte, met een jaarlijks productiebedrag te produceren wegend meer dan 18.000 ton. Het bedrijf kan niet-geweven stoffen van vele verschillende kleuren en grootte produceren, geschikt voor veel verschillend gebruik.

 

Bovendien is Niet-geweven Co. van Foshan Rayson, Ltd een snel antwoordapparaat aan de marktvraag. Opmerkend de vraag in de Europese markt, ontwikkelde het bedrijf een niet-geweven stoffentafelkleed dat snel binnen die markt populair werd. Geholpen door het gebruik van zijn automatisch knipsel en het vouwen van machines, kan het bedrijf niet-geweven stoffen produceren die het beste kostuum het rangschikken van een klant vergt. Onlangs, verklaarde de nieuwe versie van het bedrijf van internationaal SGS de niet-geweven die stoffen wijd in de landbouwmarkt worden gebruikt werden. Door de productie van ecologisch veilige stoffen in een verscheidenheid van kleuren en grootte, Niet-geweven Co. van Foshan Rayson, heeft Ltd het vertrouwen van zijn klanten bereikt.

Geconfronteerd met de woeste marktconcurrentie, is Niet-geweven Co. van Foshan Rayson, Ltd erin geslaagd te bloeien zijn verplichting van het handhaven van kwaliteitscontrole en de industriegeloofwaardigheid. Het bedrijf is toegewijd aan „betrouwbaar, innovatief, enthousiast, gedeeld“, geëngageerd om efficiënte en efficiënte klantenservice te verstrekken.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Rayson

Aantal werknemers : 201~300

Jaarlijkse omzet : 20,000,000-21,000,000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 90% - 100%

Product Certifications: SGS Certificates

geschiedenis van het bedrijf

Rayson werd gevestigd in 2007 toen het slechts één productielijn van pp Spunbonded met maandelijkse capaciteit van 300tons, na jarenontwikkeling verwerkte, nu heeft het 5 productielijnen met max.width van 3.2m, en kan een brede waaier kleur volgens de eis van de klant veroorzaken. Bovendien, niet geweven pp geëindigd - producten 

zoals het winkelen zakken, is de kostuumdekking één van onze hoofdproducten,

 

Wij carying uit het concept wetenschappelijke productie leiden en de lage koolstof, dat door klanten met hoogte - kwaliteit worden moet vertrouwd en worden tevredengesteld - stabiele kwaliteit en enthousiasme-hoge efficiency na de dienst, Rayson volgt en ontwikkelt de integriteit, gevecht, innovatie, die aangezien ons spiri tenterprise deelt. Met snelle verkoop en klein winstenmarktbeleid, zullen wij houden moviing en zullen ons verbeteren.

http://player.youku.com/player.php/sid/XMzI5MzU2NzY0/v.swf

bedrijfsdiensten

Rayson heeft zijn eigen invoer-uitvoerrecht 90% van onze producten wordt uitgevoerd naar overzee markten, hebben wij meer dan 7 jaar s ervaringen in dit gebied, die geavanceerd productieproces en strikt kwaliteitsbewakingssysteem bezitten. Onze producten hebben SGS certificaat en één of ander verwant qulitycertificaat overgegaan.

 

levertijd: 

 

Wij bevestigen op-levering voor elke klant. De productietijd is 25 dagen na storting. 

 

Het verschepen tem: 

 

FOB, CIF, worden CNF OF EXW goedgekeurd door onze partij. De verschepende haven kan Shenzhen, Guangzhou of Foshan zijn. 

 

 

De naverkoopdienst

 

Ons verkoopnetwerk met inbegrip van verkoop en de naverkoopdienst. Wij kunnen de snelle naverkoopdienst voor onze producten waarborgen die aan overal in de wereld worden verkocht. Bovendien, Rayson

 

Voordeel van Rayson-Bedrijf

 

1. Het besparen van uw tijd


  Rayson heeft Sterke productiecapaciteit en R&D-team, die uw tijd voor u besparen aan vangst het verkopen seizoen.

 • Er zijn zes productielijnen voor geweven stof van pp de niet met maandelijkse output tot 1300 ton. 
 • Er zijn vijf automatische snijmachines voor niet geweven tafelkleed dat 200tons kan maandelijks produceren.
 • Er is vijf geavanceerd materiaal voor niet geweven andere geëindigd - producten. Zij maken 100tons van kleine broodjes niet geweven stof en 200 die ton van verbinding niet met lijm wordt geweven. 
 • Er zijn meer dan 100 machines om de matraslente met maandelijkse output 100.000 PCs met inbegrip van de zaklente te maken, bonnell de lente en de ononderbroken lente. 
 • Twee watteerden machines om matras met de maandelijkse output 10,000pcs te maken. 

2. De beste dienst


Ons verkoopteam is vrij vertrouwd met internationale handel. Wij wonen velen bij grote handel tonen huis en in het buitenland en gebruiks differet netword platform om inetrnationalmarkt te onderzoeken.


3.Competitive prijs


Wij hebben voldoende grondstof en bieden stabiele prijs aan om het voordeel van beide kanten te waarborgen en het risico van handel te verminderen. 


4.Relived om te kopen

 • Wij hebben een volledig kwaliteitsbewakingssysteem en duidelijk een concurrerende prijs. 
 • 95% van onze producten die aan het vereiste van verschillende gebieden kunnen voldoen worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen 
 • Wij hebben zakelijke relatie met sommige wereldberoemde merken gevestigd.

 

Voordeel van Geweven Stof van Rayson pp de niet

 

 • Rayson heeft zes geavanceerde seasame geweven de stoffenproductielijnen van pp niet met grote output en op tijd levering. En wij kunnen diverse functionele geweven producten van pp produceren niet.
 • Onze producten worden geproduceerd door verse grondstof die uit Exxon, Basell-bedrijven en andere beroemde leveranciers wordt ingevoerd.
 • Rayson heeft een volledig kwaliteitsbewakingssysteem dat onze pp niet geweven stof toegekende „Guangdong Beroemd Merk“ helpt. Wij kunnen de kwaliteit op tijd controleren omdat de hoeveelheden die wij in geëindigd hebben gebruikt - de producten zijn tot 300 ton.
 • 95% van onze producten worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen die aan het vereiste van verschillende gebieden kunnen voldoen. 

 

Voordeel van Rayson-Matras

 

 • Rayson heeft zes geavanceerde seasame geweven de stoffenproductielijnen van pp niet met grote output en op tijd levering. En wij kunnen diverse functionele geweven producten van pp produceren niet.
 • Onze producten worden geproduceerd door verse grondstof die uit Exxon, Basell-bedrijven en andere beroemde leveranciers wordt ingevoerd.
 • Rayson heeft een volledig kwaliteitsbewakingssysteem dat onze pp niet geweven stof toegekende „Guangdong Beroemd Merk“ helpt. Wij kunnen de kwaliteit op tijd controleren omdat de hoeveelheden die wij in geëindigd hebben gebruikt - de producten zijn tot 300 ton.
 • 95% van onze producten worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen die aan het vereiste van verschillende gebieden kunnen voldoen. 

 

Bedrijfteam

 

 

                                                           △Sales en productieteam

 

 

                                                             △Empolyee van Rayson

 

                                                                      △Outward verbindend