Vijftien Jaar die van Rayson, tot een Nieuwe Reis leiden

July 8, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Vijftien Jaar die van Rayson, tot een Nieuwe Reis leiden

De tijd vliegt. Op 2 Juli, 2022, Niet-geweven Co. van Foshan Ruixin, is Ltd gevestigd vijftien jaar. In de loop van de afgelopen 15 jaar, heeft Rayson zijn originele aspiratie aangehangen, hard om gewerkt te vernieuwen, en trof tegelijkertijd één maatregel. Het heeft wortel in Foshan genomen de High-tech Industriezone, geleidelijk aan, vruchtbare resultaten heeft gekweekt en bereikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vijftien Jaar die van Rayson, tot een Nieuwe Reis leiden  0

 

Van een bureau zich minder dan 100 vierkante meters en slechts één niet-geweven productielijn, na vijftien jaar proeven en ontberingen, heeft Rayson aan het heden, met een productiegebied van meer dan 80.000 vierkante meters, met 12 productielijnen van niet-geweven stoffen en meltblown productielijn, met een jaarlijkse output van meer dan 20.000 ton niet-geweven stoffen ontwikkeld; van de productie van staaldraad, aan gebeëindigde matrassen, aan de bouw van de geautomatiseerde workshops van de matrasproductie, kunnen wij 360.000 medio-aan-hoog-Beëindigenmatrassen produceren elk jaar.

 

Zijn de Rayson de niet-geweven stoffen en Rayson-matrassen verkocht aan meer dan 40 landen en gebieden in de wereld in het verleden de 15 jaar, die heel wat gemak en warmte aan mensen brengen rond de wereld die, die tot heel wat waarde voor de maatschappij leiden, en werknemers voorzien van vele kansen.

 

Onder de invloed van verscheidene leiders, heeft Rayson altijd de geest van actieve strijd, liefde van sporten en het ernstige werk aangehangen. Op 1 Juli, hield Rayson de sporten van de werknemerspret het samenkomen en een badmintontoernooien voor genodigden om de vreugde van de groei met werknemers te delen en iedereen te laten dichter in een ontspannen atmosfeer worden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vijftien Jaar die van Rayson, tot een Nieuwe Reis leiden  1

 

laatste bedrijfsnieuws over Vijftien Jaar die van Rayson, tot een Nieuwe Reis leiden  2

 

De dingenverandering en de sterrenbeweging, tijd zijn haastig, terug bekijkend de cultuur en oogstend, zijn de bloemen in het verleden briljant, en de toekomst is nog belovend. Rayson Nonwovens zal zijn originele bedoeling niet vergeten, zal realistisch, zijn en zal nieuwe schittering met betere resultaten creëren!

 

laatste bedrijfsnieuws over Vijftien Jaar die van Rayson, tot een Nieuwe Reis leiden  3